Gå til til aakp.no

Utleieområder

ÅKP har de siste årene arbeidet målrettet for å utvikle kompetanse og infrastruktur innen digitalisering, simulering og VR-teknologi. Alt dette har vi samlet i ÅKP Blue Innovation Arena som er en digital allmenning og katapult for virtuell prototyping, innovasjon og entreprenørskap der studenter, gründere og bedrifter kan samspillle for å løfte frem nye produkter og tjenester. Innovasjonsarenaen har flotte møterom, kreative soner og en VR lab som kan leies.

Bli med Ellen på en 360-omvisning i ÅKP Blue Innovation Arena!

Xpo wall

Inngangspartiet Xpo wall har en 9 x 3 meter stor visningsflate. Perfekt til presentasjoner, filmfremvisning og velkomsthilsen. Benytt egen mal for skreddersydde budskap. Kapasitet: opptil 40 stoler.

360 rotunden

Glassrotunde der veggene benyttes il projisering. Benytt egne maler for bakgrunnsbilder, filmfremvisning og presentasjoner. Kapasitet: opptil 50 sitteplasser.

VR lab

Med fokus på industriell flerpersonsbruk og samhandling benyttes virtual reality som verktøy for industriell utvikling. Bedrifter kan ta med egne design og teste ut virtual prototyping. Kapasitet: seks VR-briller med tilhørende kontroller.

Student lab

Gruppearbeidsområde hvor hver stasjon er tilknyttet en tv-skjerm. Perfekt for gruppearbeid, sosialisering, workshops og fordypningsarbeid. Passer bra i kombinasjon med fellespresentasjoner i 360 rotunden. Kapasitet: tre bord med opptil syv stoler per bord.

Pirate / Navy Seal

Pirate og Navy Seal er to tradisjonelle møterom for 10 personer med møtebord, stoler, whiteboard og tv-skjerm. Rommene kan gjøres om til ett stort møterom for 20 personer. Pirate har i tillegg lerret.

Reservasjon

Ta kontakt med Ellen Torset for tilbud og mer informasjon.

Epost: Ellen.Torset@aakp.no

Mobil: +47 941 53 696